kutyával futunk

Magamról...

Szia! Farkasdi Edina vagyok. 

Szenvedélyem a futás, szenvedélyem a kutya…miért ne lehetne a kettőt összevonni? 30 éve futom így az ország hegyeit, 6 éve Vandámmal a mostani kutyámmal. Szinte minden nap futunk, minden nap kint vagyunk az erdőben, mivel a természetben érzem igazán otthon magam. 

10 évig versenyszerűen futottam hazai hegyeinkben. A nagyobb kihívások közül a Mátrabércet emelném ki, mind a szépsége, mind a nehézsége tekintetében. A 56 km hosszú és 2900 m szintemelkedésű pályát sikerült 7 órán belül, első nőként teljesítenem. Azonban a  legbüszkébb mégis a Trans-Alp Maratonra vagyok, ami egy 8 napos sorozatterhelést jelent Németországtól-Olaszországig az Alpokon keresztül, természetesen futva.

Szenvedélyem a hivatásom is… személyi edzőként, dietetikusként próbálok másokat is bevezetni a sportos, egészségtudatos világba. A mindennapi jó közérzet, az egészséges, sportos élethez a rendszeres, egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem.

20 éve dolgozom személyi edzőként, az utóbbi időben funkcionális tréninget, TRX edzést tartok Budán. 

 

Futóedzésterv készítés

Ha futni szeretnél – akár kutyával – pulzuskontroll alapú, online edzésterv segítségével tudok neked segíteni. 

Általa hatékonyan tudsz fejlődni, céljaidat elérni, kezdőként, haladóként egyaránt. 

Az edzésterv pulzuskontrollra épül, amihez természetesen a saját pulzuszónák meghatározása az első lépés, ehhez egy tesztfutást kell teljesítened. A tesztfutás kiértékelése és a célok meghatározása után 4 hétre megkapod az edzésterved, mikor-mennyit milyen pulzustartományban kell futnod. 

Az edzéseidről folyamatos visszajelzést kapsz, így időközben is van lehetőség változtatásra, ha bármilyen okból szükséges lenne. A mostani futóórák segítségével már online felület is elég a kölcsönös visszajelzésre, de természetesen lehetőség van a személyes találkozásra is.

Személyi edzés

20 éve dolgozom személyi edzőként Budán.

Az utóbbi időben funkcionális tréninget tartok, használok többek közt: TRX-t, fitballt, kettlebelt, bosut, így garantált a változatos, az egész testet megmozgató edzés.

A funkcionális tréning lényege, hogy olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek a mindennapi életünket is megkönnyítik.

Nem izoláltan edzük az egyes izomcsoportokat, hanem egy egységes egészként tekintünk a testre. Az erősítés mellett a kardio edzés elengedhetetlen része a jó erőnlétnek…

  • Funkcionális tréning, TRX edzés
  • Pulzuskontroll alapú kardio edzés
  • Szabadtéri futó/gyalogló edzés

Étrend tervezés

30 éve dolgozom dietetikusként, 10 évig kórházban terápiás dietetikusként, azóta cégeknek, magánembereknek segítek. A legtöbben fogyni szeretnének, amiben a legnagyobb hangsúlyt az egyénre szabott, csökkentett kalóriatartalmú étrend kap. Első lépésben a jelenlegi étrendet kiértékelem, lássuk min kell változtatni mennyiségben, minőségben egyaránt. Ez után jön a tényleges étrend tervezés, olyan étrendet állítok össze, ami megfelel a tápanyagszükségletednek és ez mellett a mindennapjaidba is beilleszthető. Nincs két egyforma étrend, mivel mindenkinek más a “csökkentett kalória” és mindenkinek mások az étkezési szokásai. Ezért van szükség az egyénre szabott étrendre, amit a rendszeres, tudatosan felépített kardio edzés egészít ki.  

Jelentkezés