KUTYÁVAL FUTUNK

NEVEZÉS

Kutyás-kör futva túrázva

A nevezés és a teljesítés menete

Add meg a lenti űrlapon az adataidat, válaszd ki a távot, a módot (futás vagy túra), majd kattints a nevezek gombra

Ekkor kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben megkapod a számlaszámot, ahova kérünk, hogy utald át a  nevezési díjat. A nevezések, nevezési díjak 3 hónapig érvényesek!

Utald át a nevezési díjat, majd olvasd el a visszaigazoló emailt

Az utalás beérkeztét követően, 24 órán belül küldjük a nevezési kódodat e-mailben. A nevezési kód számokból és/vagy kizárólag kis betűkből áll! (Így pl. a I betű az nem nagy I, hanem kis L) Ha esetleg nem kapsz e-mailben azonosító kódot 24 órán belül, akkor a benevezett Kutyás Kör Eredmények között megtalálod a neved mellett! Ezt a kódot jól jegyezd meg, írd fel vagy mentsd el a telefonodra, mert ezt a kódot minden egyes QR kód beolvasásnál kérni fogja a rendszer!

Nevezési díjak:

Budai 7 km 4 000 Ft  Budai 12 km, 17 km és 22 km 4 500 Ft

Börzsöny 9 km 4 000 Ft   Börzsöny 16 km 4 500 Ft

Vértes 18 km 4 500 Ft

Pilis 10 km 4 500 Ft

Zsámbéki-medence 11 km 4 500 Ft

Mátra 11 és 18 km 4 500 Ft    Mátra 7 km 4 000 Ft

Visegrádi-hegység 7 km 4 000 Ft, Visegrádi-hegység 10 km és 14 km 4 500 Ft

Érem nélküli teljesítés mindegyik távon 1 500 Ft

Tölts le egy QR kód olvasó applikációt

A pontok teljesítését QR kódok beolvasásával tudod igazolni. Ehhez mindenképpen kell egy okostelefon, és egy QR kód olvasó applikáció. Javasoljuk a QRbot: QR kódos szkenner és vonalkódolvasó alkalmazást:

https://qrbot.net/en/

Keresd fel a Rajt helyszínét, és olvasd be a RAJT-hoz tartozó QR kódot

Az adott Kutyás-kör Rajt és a Cél központját az útvonal leírásnál megtalálod! Keresd meg a Rajt QR kódját, olvasd be a telefonod applikációjával,  add meg a kódot és indulj el. Elhelyeztünk egy alternatív Rajt/Cél QR kódot is, ennek pontos helyéről is az útvonal leírásban tájékozódhatsz!

Nem tudod beolvasni vagy nem találod a QR kódot?

Előfordulhat, hogy a QR kódok beolvasása és elküldése a térerő bizonytalansága miatt nem sikerül.  Ilyenkor haladj tovább és amikor lesz hálózat, akkor a QR kód leolvasó alkalmazás előzmények menüpontjából előhívható az utolsó sikertelen beolvasás, erre kell rákattintanod. Ha ennek ellenére sem sikerül a QR kód beolvasás, vagy nem találod a QR kódot,  akkor fényképezd le a QR-kódot vagy helyét, hogy a fényképpel, vagy az órád track-jével tudjad igazolni a teljesítést.  Majd hívd fel Edinát a további részleteket illetően a 30/231-9945 számon.

Ha többen vagytok, elegendő egyetlen mobiltelefon is a QR kódok beolvasásához (pontok érintésének igazolásához). A QR kód beolvasása után meg kell adni a kör teljesítéséhez kapott négy jegyű kódot, majd ha megjött a visszaigazoló üzenet, visszalépve a böngészőben a kód megadásának oldalára, meg lehet adni a következő teljesítő négy jegyű kódját is.

A TRACK szerint indulj el az útvonalon és az ellenőrzőpontoknál olvasd be a QR kódokat

Fontos!
Csak akkor tudod sikeresen teljesíteni a Kutyás-kört, ha a track szerinti útvonalon haladsz, minden ellenőrzőpontnál “becsekkolsz” és szintidőn belül maradsz!

Érem átadása

Az érem átvétele Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

 

KUTYÁS-KÖR NEVEZÉS!

Gyakori kérdések

Sajnos nem. Ha így lenne, akkor a szintidőn belüli teljesítés motiváló hatása csekély lenne.

A QR kódokat a megadott sorrendben kell teljesítened, -sorszámokkal jelöltük a track-en- különben a teljesítés érvénytelen.

Igen. Az összes QR kódot a megfelelő sorrendben kell teljesítened, különben a teljesítés érvénytelen.

Nem. A Kutyás-kör – mint ahogy a neve is erre utal -, kizárólag kutyával teljesíthető. 

Az érem feltétele:

szintidőn belüli teljesítés, ami Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Nevezési díj kifizetése, ami Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Az érem átvétele Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Természetesen mindkét módon teljesíthető a kör, de legalább egy kutya legyen veletek!

Szervezünk rendszeresen közösségi “Kutyás-kör” teljesítést is, ezek időpontjáról a weboldalon tájékozódhatsz.

Minden ilyen esetben fényképezd le a QR-kódot, vagy a helyét, ezzel bizonyítva a teljesítést, majd hívd fel Edinát a további részleteket illetően (30/231-9945)

Minden ilyen esetben fényképezd le a QR-kódot, vagy a helyét, ezzel bizonyítva a teljesítést, majd hívd fel Edinát a további részleteket illetően (30/231-9945)

Először nézd meg, nem került-e a spam vagy a promóciók mappába a visszaigazolás! Ha ott találod, húzd át az elsődleges fülre, hogy legközelebb véletlen se oda landoljon a levelem.
Ha nem találtad meg így sem, mindenképp jelezd a kapcsolatoknál megadott lehetőségek egyikén!

Előre utalással történik,- a teljesítés megkezdése előtt legalább 2 munkanapon belül – a megadott bankszámlaszámon. A részleteket a nevezésedet követően emailben kapod meg.