kutyával futunk

Kutyás-kör futva túrázva

12 km, 320 m szint

Szintidő: futva 2 óra, túrázva 3,5 óra

KUTYÁS PROGRAM

Fuss vagy túrázz a kutyáddal, gyönyörű helyszínen!

QR KÓDOS IDŐMÉRÉS​

Az útvonalon a rajt,- és cél kódokon kívül 3 db

ÉREM

Sikeres, szintidőn belüli teljesítésért érem jár nektek!

KUTYÁS-KÖR KIHÍVÁS

kutyás-kör

Már a „Kutyás-kör” elnevezésből is kiderül, hogy ezt a kört kizárólag kutyásoknak terveztük. A kört futva vagy túrázva is lehet teljesíteni, de mindenképpen kutyával.

Az útvonal a Budai-hegység déli részén, lakott települést, közutat nem érintve, kerítést nem keresztezve, végig jelzett turistaúton halad.

A Rajt-Cél központ a Budakeszi közelében lévő Hidegvölgyi (Erzsébet) erdészház parkolójában van. Próbáltunk olyan útvonalat kialakítani, ami egyrészt rendkívül látványos, másrészt akár igazi „cc-s üzemmódban” is teljesíthető. 

A távot, ami 12 km és a szintidőt (futva 2 óra, túrázva 3,5 óra) úgy kalkuláltuk ki, hogy a szintidőn belüli teljesítés garantált legyen. 

Szintidők:
futva 2 óra, túrázva 3,5 óra

A teljesítőkről statisztikát vezetünk, így aki versenyezni szeretne, ugyanúgy megtalálja a kihívást, mint más versenyen. 

A „Kutyás-kör” bármikor  teljesíthető önállóan vagy akár csoportosan is, de legalább egy kutya mindenképpen legyen veletek.

 A legjobb fotók felkerülnek a weboldalra!

kutyás-kör útvonal

A táv hossza:12 km 

szintemelkedés: 320 m

Útvonal:
Hidegvölgyi (Erzsébet) erdészház – Tarnai pihenő – Nagy-kopasz – Írtás-rét – Anna vadászház – Hidegvölgyi (Erzsébet) erdészház

A túra útvonalán QR-kódos ellenőrzőpontokat helyeztünk ki, a rajt,- és célkódokon kívül 3 helyen. 

Szintidők:
futva 2 óra, túrázva 6 óra

Ezeket a kódokat megadott sorban leolvasva teljesítheted a távot. Ehhez szükséged lesz okos telefonra mobil internettel és QR-kód leolvasó alkalmazásra

szintrajz

A QR kódok pontos helyét itt találod meg:

Érem

Sikeres teljesítés esetén egy “Kutyás-kör”érem jár!

Az érem feltétele:
szintidőn belüli teljesítés,
nevezési díj (3.500 ft) kifizetése.

Az érmet Edina adja át személyesen,  előre egyeztessetek a 30/231-9945 mobilszámomon. Kérésre az érmet postázzuk, ebben az esetben a postai díj téged terhel!

 A szintidőn belüli sikeres teljesítés esetén a “Kutyás-kör” érem mellé minden  teljesítőnek adunk 12 % egyszeri, egy termékre vonatkozó kedvezményt bármely, választott MUSHER, valamint  a HUSSE termék árából.

 A kedvezmények más akcióval össze nem vonhatóak! Ismételt teljesítés esetén a kedvezmény abban az esetben él, ha a teljesítő javította korábbi időeredményét.  A kupon a teljesítést követő 3 hónapon belül váltható be,  kizárólag a Musher webshopján ill. a „Husse a svéd állateledel” facebook oldalán keresztül. 
 
 
 
 

ezekre figyelj a körön!

Kutyádnál

Csak felkészült, edzett, egészséges kutyával indulj el. Az útvonalon itatási lehetőség nincsen, erre melegebb időben különösen figyelj. Kutyát az erdőben csak pórázon tarthatod,  ha elengeded, az a Te felelősséged! Ha cc-s, húzó kutyád van, a hámot se felejtsd otthon!

Nálad

A saját és kutyád edzettségi szintjének megfelelő teljesítési módot válassz! Futva és túrázva is teljesíthető a Kutyás-kör, futva 2 óra, túrázva 3,5 óra a szintidő.

Legyen nálad telefon, egyrészt azért, hogy a QR kódokat be tudd olvasni, másrészt, ha bármi gond adódna tudj értesíteni valakit.

Víz mindenképp legyen nálad, s ahogy már jeleztük, a kutyád itatásáról se feledkezz meg. 

…és általában

Az erdő az ott élő állatoknak és növényeknek az otthona, mi vendégek vagyunk, ezt ne feledd! Vigyázz rá Te is, hogy minél tovább élvezhessük a vendégszeretetét! Ne okozz kárt, ne szemetelj, ne zavard meg a nyugalmát!

Tartsd tiszteletben az többi kirándulót, futót! Viselkedjünk úgy, hogy a többi ott kiránduló, sportoló elismerését vívjuk ki, ne pedig az ellenszenvét, dühét, hiszen ezzel befolyásoljuk azt is, mennyire tudunk elfogadást nyerni a társadalomban, mint kutyások.

Mindenki a saját felelősségére vesz részt a körön, a kutyád egészségéért, viselkedéséért felelősséggel tartozol! 

a kör sztorija...

Örülök, hogy itt jársz az oldalon, ez azt jelenti, hasonlóak vagyunk, legalábbis ami a hobbinkat, szenvedélyünket illeti.

30 éve futom az ország hegyeit,  6 éve Vandával, a mostani társammal, aki egy malinois kislány kutyus.

Nekem szenvedélyem a futás, szenvedélyem a kutya… és arra gondoltam, miért ne lehetne a kettőt összevonni??? 

Éppen 5 éve hoztam létre a “Kutyával futunk” facebook csoportot, mert abban biztos voltam, hogy sokan vagyunk hasonló érdeklődési körrel… és nem tévedtem! Mára már közel 4000 vagyunk a csoportban, ami az eltelt idő alatt igazi közösségé forrta ki magát.

Mivel napi szinten futunk, így a lakhelyünket is az erdő mellé álmodtam meg, Pátyra. És miért éppen Páty? Mert itt van egész közel a Tarnai-pihenő, talán az egyik legszebb bérc a Budai-hegységben, mert itt van  a Nagy-Kopasz hegy (559 m) a hegység legmagasabb pontja, mert futhatunk lakott település érintése nélkül, akár a Pilis-hegységig… És igen, éppen ide terveztem meg a Kutyás-kört is… 
Sőt! Már gondolunk a jövőre is, tervben van egy rövidebb és egy hosszabb útvonal is, ugyanezzel a rajt-cél központtal.

Szervezünk rendszeresen közösségi kutyás futásokat, mikor együtt teljesítjük a Kutyás-kört, alkalmazkodva egymáshoz, de a szintidőt is figyelve.

Sikeres teljesítést kívánok!

Farkasdi Edina, 
a Kutyás-kör megálmodója,
a Kutyával futunk facebook csoport létrehozója
edző, dietetikus

Gyakori kérdések

Sajnos nem. Ha így lenne, akkor a szintidőn belüli teljesítés motiváló hatása csekély lenne.

A QR kódokat a megadott sorrendben kell teljesítened, -sorszámokkal jelöltük a track-en- különben a teljesítés érvénytelen.

Igen. Az összes QR kódot a megfelelő sorrendben kell teljesítened, különben a teljesítés érvénytelen.

Nem. A Kutyás-kör – mint ahogy a neve is erre utal -, kizárólag kutyával teljesíthető. 

Az érem feltétele:

szintidőn belüli teljesítés, ami Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Nevezési díj kifizetése, ami Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Az érem átvétele Kutyás-körönként változó, a leírásban megtalálod!

Természetesen mindkét módon teljesíthető a kör, de legalább egy kutya legyen veletek!

Szervezünk rendszeresen közösségi “Kutyás-kör” teljesítést is, ezek időpontjáról a weboldalon tájékozódhatsz.

Minden ilyen esetben fényképezd le a QR-kódot, vagy a helyét, ezzel bizonyítva a teljesítést, majd hívd fel Edinát a további részleteket illetően (30/231-9945)

Minden ilyen esetben fényképezd le a QR-kódot, vagy a helyét, ezzel bizonyítva a teljesítést, majd hívd fel Edinát a további részleteket illetően (30/231-9945)

Először nézd meg, nem került-e a spam vagy a promóciók mappába a visszaigazolás! Ha ott találod, húzd át az elsődleges fülre, hogy legközelebb véletlen se oda landoljon a levelem.
Ha nem találtad meg így sem, mindenképp jelezd a kapcsolatoknál megadott lehetőségek egyikén!

Előre utalással történik,- a teljesítés megkezdése előtt legalább 2 munkanapon belül – a megadott bankszámlaszámon. A részleteket a nevezésedet követően emailben kapod meg.

Partnereink: